Cazut peste cer

de cateva zile plictisul mi-a acaparat fiecare miscare. fiecare loc pe care l-as putea ocupa si mai presus de toate dorinta de a strabate fericit strazile.

agitatia a inceput din nou. oamenii alearga care mai de care mai dezordonat, mai lipsiti de coerenta in miscari si din ce in ce mai plini de carucioare si cosuri. minimarket, market, supermarket, hypermarket, magazine si magazinase… toate sunt pline ochi de nu poti arunca niciun ac in aceasta mare de suflete. pana si ceata de afara e in aceeasi nota cu aceasta agitatia, deasa si apasatoare.

sunt mai mult decat saturat de aceasta nervozitate mocnita si de toate privire mult prea agitate. m-am saturat de tot ce ma inconjoara, de sarbatori, de rafturi din ce in ce mai goale si de toate lucrurile inutile ce sunt cumparate fara rost. parca se asteapta sfarsitul lumii si totul trebuie folosit fara ocolis. tot ce imi ramane este sa imi gasesc un colt al meu, un mic loc pierdut de lume, in care pot privi linistit cerul. acel colt de cer peste care nu a cazut ceata si peste care imi va cadea privirea ca sa il umple din nou de fericire.

abia astept noul an, sesiunea pentru care nu am invatat nimic, zilele de munca… si probabil inca o zi in care voi mai adauga un an ! pana atunci o sa raman cu bine…

3 comentarii

 1. maia said,

  decembrie 30, 2007 la 12:57 pm

  inca o data gandim la fel despre ceea ce ne inconjoara…parca iar te-as acuza ca ai plagiat un blog de-al meu…

 2. maia1986 said,

  decembrie 30, 2007 la 5:17 pm

  si ca sa intelegi de ce „te dau in judecata” si cum sta treaba cu drepturile de autor, te sfatuiesc sa citesti „spiritul craciunului consta in…?”

  deci…asteapta o noua citatie :))))))

 3. aimoe said,

  decembrie 30, 2007 la 5:21 pm

  abia astept… si uite asa imi fac si eu cunostinte in randul judecatorilor ca atunci cand voi fi avocat sa am portofoliul deja format 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: