Liniste de Craciun

aseara fulgii se asterneau necontenit in negura noptii. copacii isi imbracau conturul in haine noi si albe, iar eu alunecam din ce in ce mai dulce spre un vis linistitor. intamplator totul s-a pierdut intr-o mare de negru, caci visul nu a reusit sa apara, iar linistea mea a fost stearsa pana spre dimineata.

cand am deschis ochii, eram cufundat intr-o mare de arome. care mai de care mai indraznete si care imi purtau pasii adormiti catre bucataria aburinda. masa imi desfasura un adevarat festin culinar, in timp ce farfuriile, frumos asezate, ma pofteau sa il incerc. totul in jur era imbracat in haine de sarbatoare.

reusisem sa ma mai dezmeticesc putin. mama ma astepta, ca intotdeauna, gata pregatita sa imi puna in fata totul, dupa bunu-mi plac. restul persoanelor din familie mi s-au alaturat deasemenea. totul era perfect… ca si masa de pranz dintr-o zi de craciun. bucuria ochilor nostri se intrupa intr-un sirag de aduceri aminte, de povestiri si rememorari.

frumoase erau zilele copilariei. nebune se gaseau situatiile in care ne incurcam mai mereu si mare era uimirea parintilor nostri si in ziua de astazi. niciodata nu au inteles cum de un copil atat de linistit, de cerebral si totodata atat de plin de curiozitate, putea sa le insele convingerea cu fiecare intamplare in care se incurca si pe care reusea sa o deznoade. au ajuns la concluzia ca eram unic. unic in felul meu si ca niciodata nu mi-a placut spiritul de turma.

degustarea noastra s-a terminat sub semnul momentelor placute traite odata si regasite inca odata in sanul familiei. pana la urma ea e cea mai importanta parte din viata noastra cotidiana. familia va fi mereu locul in care vei gasi caldura si bucurie cand tot in jurul tau e rece! si mai presus de toate linistea de care avem atat de mare nevoie uneori.

sarbatori fericite mami!

craciun fericit tati!

un an nou plin de impliniri dulce fratior!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: