Depresie la capat de an

prea multa tensiune in jur. prea multi nervi, prea multe cuvinte in ocara. si mai mult decat atat prea multe sperante pierdute.

cu toate ca vin sarbatorile, spiritul de dans si bucurie parca nu mai exista. cadourile sunt din ce in ce mai lipsite de farmec, interesul tau e din ce in ce mai scazut si abia astepti sa treaca mai repede aceasta saptamana, acest an ca sa poti spune „gata ! anul asta voi fi mult mai bun !”

sarbatorile deprima! deprima inca de cand ai primit de veste ca vin spre tine in pas grabit. ai vrea sa-ti tragi bucuria de la copiii ce stau toata ziua in zapada, din verdele brazilor ce asteapta sa ii decorezi in cel mai oniric mod posibil. chiar si din culorile vii ale magazinelor in care esti tentat sa poposesti. dar tu esti tot ganditor, tot plin de sictir si mai presus decat acestea esti melancolic. un melancolic care, desi incearca din rasputeri sa se motiveze, ajunge sa identifice in cel mai mare pesismist.

orice gand de bucurie, orice oaza de speranta sfarseste intr-o nota negativa. visezi la momentele calde de langa ai tai, la iernile de la bunici, la nasul tau lipit de geam, la ochii plini de bucurie. visezi la tot ce-a fost frumos si te intrebi „unde sunt oare?”. visezi la orice moment care te facea sa te bucuri si te blamezi ca il renegi.

acum ai crescut. esti mult mai ignorant si ignoranta ta doare. inca un motiv in plus sa iti alimentezi doza de pesimism.

ti-ai dori sa adormi, sa uiti de tot. si sa te trezesti cand toti spun „la multi ani!”. atunci poate greutatea zilelor din urma te vor elibera si tu vei renaste mult mai puternic. vei fi ca un fluture gata iesit din cocon. curios si nepriceput, decis sa descopere lumea. vei fi un tot de zambete si bucurie si poate cel mai dezinvolt dintre cunoscuti. vei fi iar tu, vechiul tu pe care l-ai lasat in copilarie.

sarbatori fericite tu-ule !

2 comentarii

  1. maia1986 said,

    decembrie 19, 2007 la 1:02 am

    pe masura ce tu te afunzi in pesimism, plictis, eu ma ridic spre norii albi, visand…incearca si tu sa visezi si sa iubesti macar acum.inceputul e greu.si daca nu stii cum sa iubesti si pe cine, uita-te langa tine, poate ma vei gasi pe mine!

  2. ralu said,

    decembrie 19, 2007 la 2:20 am

    :-*>:D<


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: