Ac pe rana

inca nu ai uitat cum inima cere sa fie injectata cu acea iubire neimpartasita ?

inca nu ai ales sa ranesti ca sa fii ranit si, poate doar asa, sa poti coase prin alta rani o rana mult mai mare ?

inca nu poti percepe ca bucata aceea din tine, cea de care nu vrei sa te desparti, nu va putea pieri fara voia ta ? incearca atunci sa spui „pot !”…si fara putere sa arati ca iti sta in putere sa poti.

cred ca asa ar putea incepe un scurt chestionar al persoanelor care se agata de o cauza pierduta si care nu vor sa stinga scanteia care ii raneste mocnit. cum se face ca tot ce tine de ratiune ajungem sa simtim in inima, in timp ce durerea asta interzisa continuam sa o hranim desi stim ca persoana respectiva, acea fantoma, nu mai este demult in preajma noastra. si ca oricat de mult ne-am dori apropierea, tot departarea va fi cea care ne intelege.

stiu ca e greu sa renunti la ceva pentru care ai luptat cu atata ardoare. si mai stiu ca tabloul acestui fals are ramele mult prea aurite. dar se merita sa investim atat de multe clipe in ceva ce ar trebui dat de-o parte ? merita persoanele de langa noi grija pe care le-o purtam ? merita sa ranesti sau sa inseli pe cineva ca sa scapi de propriile fantasme ?

si daca da, atunci de ce nu o poti face? de ce nu poti lasa totul in urma si acceptand, aflandu-te in cunoastere sau intelegandu-ti natura ai putea sa privesti un nou inceput, o noua linie de rasarit intr-o noapte polara?!

poate ca asta ne este dat sa traim… sau poate ca timpul nostru nu a mai facut demult ceasul sa ne trezeasca din somnul dulce.

2 comentarii

  1. maia said,

    decembrie 9, 2007 la 12:39 pm

    nu stiu exact la cine te referi in acest blog dar pot sa iti spun doar atat „Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator.”

  2. butterfly said,

    decembrie 10, 2007 la 3:40 pm

    place:)…te cam pune pe ganduri ..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: